Lördag 14/12

Vi vaknade upp till en lite grå morgon. Molnen flög förbi här utanför vårt fönster. Men åh, så vacker utsikten är även då det duggregnar! Efter frukost satte vi oss och planerade lite inför kommande veckor. Vi fick rekommendationer att boka boende dagarna över jul, eftersom många ger sig ut för att campa då. Vi har nu bokat fram till 6 januari, förutom två nätter då vi inte riktigt vet var vi befinner oss. Bland annat har vi inget boende på julafton. Det ordnar sig säkert i morgon.

Efter allt bokande åkte vi en liten sväng på ön. Uno hade blodsockerfall så vi startade med fish and chips i Oneroa. Oneroa var ett ganska posh område med butiker, mäklare och restauranger. Då vi ätit gick vi till stranden och vandrade sedan längs den bort till little Oneroa beach där vi hade ställt bilen.

Från att ha varit lite grått så blev det en riktigt solig och härlig dag och efter vår promenad stannade vi kvar på little Oneroa beach och badade och letade snäckor en lång stund.

På kvällen hade vi Lynda och Clem (vårt värdpar) här på middag. Jonas fixade risotto och jag grillade kyckling. Det blev gott. De är mycket trevliga och vi hade en riktigt mysig kväll. Nanna avslutade kvällen med att ramla ner från studsmattan. Inget brutet, mest ont i rumpan och lite chockad. Stackars liten!