Måndag 16/12

I dag begav vi oss mot Oneroa och tog vindlande vägar upp mot starten på en av många coastal walks här på ön. Vi hade väldig tur med vädret. Det regnade lite då vi satt i bilen, men då vi steg ur slutade det regna och sen var det uppehåll och fint hela promenaden. Alldeles lagom varmt för att orka röra på sig.

Vi stannade till för att äta medhavd lunch och njöt av den vackra utsikten in mot Auckland som vi kunde skymta i horisonten.

Barnen var jätteduktiga och traskade på utan några större bekymmer.

Efter promenaden pausade vi hemma en stund innan vi åkte till Ostend. Vi började med att lämna av Lena och Nisse på en vingård där de fick prova viner. Efter det åkte vi för att prata med en mäklare som även hyr ut hus. Hon gav oss många bra tips och nu känns det som att vi kanske har tagit ett steg närmare ett boende på Waiheke. Tack vare Lynda har vi fått väldigt bra information och tips på vem vi ska kontakta. Mäklaren var ett av hennes tips 😊

Efter middag började det blåsa ordentligt och väderleksrapporten lovar regn och blåst imorgon. Vi får se vad det blir. Det har varit betydligt bättre väder än rapporten lovat alla dagar. Ö-väder är ju i allmänhet lite oberäkneligt.