Söndag 12/1

Sista hela dagen i NZ … för den här gången 😁

Martin, Katja och barnen åt frukost med oss och sedan åkte de iväg i sin välpackade bil för en veckas camping. Vi vinkade av dem och barnen ser redan fram emot att få träffa dem här i Sverige till sommaren.

Barnen hade lite olika önskemål, men jag ville gärna lapa i mig den sista D-votaminen och önskade därför en eftermiddag på stranden. Till slut blev det Nanna och jag som var på stranden medan Jonas och Uno åkte för att se ”Star Wars”.

Vi hade en mysig dag på Long Bay Beach med sandslott, promenad, bad och lite fika. Det var skönt att få så mycket ljus. Om jag har förstått rätt så är det ganska grått hemma i Sverige så jag behöver lite extra solinjektion innan jag lämnar sommaren.

Det var riktigt varmt idag, men fläktade skönt på stranden.

På kvällen käkade vi och tog det lugnt. Packningen fick vänta till imorgon.