Söndag 22/12

Så var det dags för oss att vika ihop vårt tält och ge oss av ännu längre norrut. Vi började med att stanna till vid Huka falls för att se ännu ett vackert vattenfall. På parkeringen gick det runt en massa höns och tuppar och barnen fick syn på några små kycklingar.

Landskapet blir allt vildare ju längre norrut man kommer och det blir också mer lantligt. Det märks att man odlar grönsaker, frukt och har djur, eftersom det säljs många olika produkter längs vägen. Vi stannade till vid en liten bod där man kunde plocka till sig avokado och lägga en peng i en kassa. Lyx!Vi stannade till vid en fantastiskt vacker strand för att äta en medhavd picknick- lunch. Riktigt härligt stopp som fick alla på gott humör.

Framme vid vår nya camping fick vi slåss lite med tältduken då det blåste rejält. Till slut stod det dock upp och var ordentligt fäst i marken. När allt var i ordning gick vi en runda för att se om vi kunde hitta någonstans att bada. Det fick bli ett dopp i floden som rinner här intill campingen.

Jonas fixade risotto, jag grillade och barnen överraskade med att duka fint i tältet.