Tisdag 10/12

Vi landade tidig morgon lokal tid och checkade in på hotellet vid frukost. Efter en dusch tog vi oss till frukostmatsalen för att få lite i magen. Uno fastnade för hash browns. Nanna testade Marmite, men insåg att det inte riktigt var hennes smak. Tröttheten tog sig lite olika uttryck i familjen. Jonas och jag ville vila och barnen var mest stimmiga. Just nu ligger dock alla och snusar sött – utom jag 😁

Efter en välbehövlig vilstund gick Jonas iväg för att hämta vår hyrbil. Efter flera väckningsförsök fick jag upp båda barnen och vi gav oss av på en liten promenad i närheten av hotellet. Eftersom hotellets främsta fördel är att det ligger nära flygplatsen är omgivningen inte den allra vackraste, men här fanns lite grönt trots allt.

Då vi kom tillbaka till hotellet hittade vi Jonas som hade lyckats ta sig tillbaka från biluthyrningen. Vi bestämde oss för att ta det väldigt lugnt och spenderade eftermiddagen i hotellets bar och lekrum med kaffe, godis, en god bok och biljard.

Det blev indiskt till middag på ett lokalt hak. Långt ifrån den bästa indiska mat jag ätit, men helt ok och vi blev alla mätta. Det blev en tidig kväll. Jag ser fram emot att få sova en hel natt!